úterý 22. září 2015

Fall in love with Autumn!



(zdoj: We Heart It)
Někteří z Vás to už asi ví a někteří to vyčetli z názvu článku, ale je to tak, jsem hrozný milovník podzimu! Pravdou je, kdyby jste se mě zeptali před třemi roky, tak bych Vám nejspíš řekla, že podzim je asi to nejhorší období ze všech. Opravdu jsem ho neměla ráda, protože všude bylo mokro, foukalo, začínala být zima. Samozřejmě, nejhorší na tomto období nebylo jen to počasí kdy se z 30° vyklubalo 16°, nejhorší byla právě škola, která začínala. Dobře, to že začíná škola mě vadí i teď, ale jak by to vypadalo kdyby jsme do té školy nechodili? S tím počasím už je to lepší, protože mě osobně hrozně baví vrstvit oblečení a to se v horkách, kdy by jste nejradši chodili jen ve spodním prádle opravdu, ale opravdu nedá. Vrstvení není jediná věc co na podzimu miluju a právě o těchto věcech bude dnešní článek!


Jako první tu máme svíčky, které určitě nejen mně k podzimu patří. Svíček bych mohla mít doma tuny a tuny! Zatím jich mám jen pár ale rozhodně hodlám kupovat další a další. Ať si jdu číst, učit se nebo jen zkontrolovat blog, svíčky mi hoří neustále. 

 
Svetry! Asi vůbec nejlepší kousek oblečení! Můžete si ho obléct na tričko, tílko a klidně i samotný, protože je dost teplý a krásně Vás zahřeje. Dávejte si ale pozor, když si svetr vybíráte na materiál, protože štípání do zad není nejpříjemnější!




Když napíšete jak už na We ♥ It nebo Tumblru slovo "autumn", vykoukne na Vás mnoho obrázků s knížkami. Proč? Protože (aspoň pro mě) je podzim nejvíc pročtené období. V zimě na to nemám moc náladu, na jaro se snažím spíš předělávat skladování kosmetiky atd. no a v létě na to není čas už vůbec, protože jsou prázdniny a já pořád něco dělám :D Takže proto na podzim nejvíc čtu. Z tohoto se dá vyvodit, že nejsem zrovna knihomol, ale knížky čtu ráda, jen ten čas no (haha, výmluva!). Když už si ho najdu, tak si ke knížce dám něco dobrého. Většinou je to zelený čaj s jasmínem z M&S, který naprosto miluju!

Tmavé odstíny rtěnek mi na podzim přijdou nejlepší, jelikož k pomalu vybledávající pleti se hodí skvěle. Na podzim mají skvělé odstíny v MAC, jen se podívejte na tu fialovou, já se zamilovala!

 

Asi o obrázek víš, jsem Vám psala jak moc miluju zelený čaj z M&S, no kávou taky nepohrdám. Zalézt si někam do kavárny, dívat se na deštivé počasí za okny a přitom pít cappucino je skvělý a uvolňující pocit. A pokud se mě zeptáte, jestli mám ráda víc kávu nebo čaj, tak Vám pravděpodobně nebudu umět odpovědět, protože jsem se ještě nerozhodla, co je lepší.



Ať už je malý deštík nebo obrovská bouřka, vůbec mi to nevadí, ba naopak, miluju to. V každém je nějaké kouzlo. Například v malém deštíku se můžete producírovat na ulici v holínkách a pláštěnce a nebo doma poslouchat jak melodicky tluče na okna. Naopak v obrovské bouřce nastává někdy ta chvíle, kdy se vypne elektrika a vy musíte svítit jen svíčkami a hlavně žádná wi-fi. 
Ale to nejlepší na dešti je, že se mi při něm úžasně usíná a ráno, když se probudím a venku už svítí slunce jsem plná energie, jako by mi ji déšť dobil- a to se vždy hodí!

 

Tohle líčení očí mi přijde právě na podzim jako stvořené. I když jsou tam spíše teplé tóny, tak tmavě hnědá a černé kočičí linky dodají líčení chladný nádech. Na nějaký slavnostnější nebo třeba i každodenní příležitost se podle mě náramně hodí! 

Co na podzimu dalšího miluju je, to, když ráno vstáváte například v 6 a za okny je ještě tma. Vzpomínám si, když jsem byla malá tak jsem občas nevěděla kolik je, protože mi připadalo jako bych vstávala v noci.

Tak a jako poslední tu mám poněkud zvláštní obrázek. Nebudu tu psát o větru nebo tak nějak, tímto obrázkem jsme chtěla říct, že poslední věc co na podzimu miluju je inspirace. Nevím jestli to tak máte, ale mě tohle roční období inspiruje ze všech nejvíc. Vlastně ani nedokážu povědět proč. Jestli to je těmi barvami co jsou všude kolem, nebo právě deštěm a nebo chováním lidí. To nedokážu říct, ale tohle se mi hrozně líbí a mám z toho dobrou náladu, která věřte nebo ne, ovlivňuje nálady lidí ve vašem okolí. 

Tak a tohle je konec dnešního článku. Ráda si přečtu Váš názor na podzim, popřípadě čeho si na podzimu nejvíce užíváte! Doufám že se Vám článek líbil a nezapomeňte si užívat i sekundu života :) Sabča

26 komentářů:

  1. Skvělý článek! :) Ty odstínek rtěnek se moc líbí i mně, zrovna nedávno jsem si koupila od Rimmelu nádhernou burgundy barvičku a teď bych ji mohla nosit pořád :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. já podzim miluju hlavně díky svetrům a červeným rtěnkám...zítra podzim začíná!!! jupíí :D
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Začíná teprve zítra, ale já už mám podzimní náladu celý měsíc :D

      Vymazat
  3. Jéé hezký článek :) Já mám podzim ráda :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  4. také miluji podzim, je tak kouzelný :) <3

    OdpovědětVymazat
  5. podzim je jeden z mých nejoblíbenějších období, ale podzim v Dánsku teda zatím nestojí za nic :D

    OdpovědětVymazat
  6. Super článok, sme na tom s jeseňou rovnako! Dnes prvý jesenný deň♥♥
    Art Blog

    OdpovědětVymazat
  7. Nejsi sama, ja podzim také miluju.

    OdpovědětVymazat
  8. úplne s tebou súhlasím! Skvelý článok :)

    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  9. Hahahha, no sweat, tak to mě dostalo :D :D A miluju na podzimu svíčky .))) a to líčení je božské :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ja jeseň neskutočne milujem so všetkým, čo k nej patrí ;)
    Dominika z blogu MORE than FASHION

    Pozývam na skvelú Jesennú Giveaway

    OdpovědětVymazat
  11. Podzim mam moc rada ze spousty uvedenych duvodu, ale ja mam rada kazderocni obdobi, jen pro neco jineho :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ja milujem jesen 😊 hlavne tu slnecnu a teple mikiny, len skoda ze to pominie a nasleduju zimne mrazy :(

    http://7bluedots.blogspot.com.es

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, zima se nám blíží. Jestli bohužel nebo bohudík to nevím :)

      Vymazat
  13. Tmavší rtěnky na podzim preferuji nejvíc. Dodají i jednoduchému outfitu šmrnc a nádech podzimu. Jsem ráda, že aspoň jednu takovou vlastním:-) Jinak podzim se řadí do mého asi nejoblíbenějšího ročního období, protože celkově mám radši chladnější dny. Skvělý článek! :-)
    TeriMiss

    OdpovědětVymazat