úterý 8. září 2015

Oblíbenci za SRPEN!

Ahoj všichni!
Vypadá to, že oblíbenci vyjdou na mě. Teda pro upřesnění vyšli na mě SPNOVÍ OBLÍBENCI! Dobře, asi není čas k oslavám, protože všichni moc dobře víme, co přijde když srpen a sním i prázdniny odejdou. Ano, bohužel škola. Ale vůbec nezoufejme, protože s tím za 1. nic nezmůžeme a za 2. každým dnem budeme blíž ke konci tohoto školní roku. Píši tohoto, protože škola některým z nás už začala a pokud se nepletu ( a vyjde-li článek v plánovaný den) přežili jsme první týden školy, wohoo! No nic, teď konec o škole, protože ji budeme mít ještě až až. Tak a vrhneme se na ty oblíbence, co říkáte? :)


1. Kosmetický produkt- dekorativka
 Jako první tu mám řasenku od Maybelline Great Lash. Tahle řasenka je skoro pořád ve slevě, takže se po ní určitě koukněte, protože neslepuje, prodlouží a udělá opravdu krásné řasy. Tohle je zatím má nejoblíbenější řasenka, protože ji mám skoro každý den na sobě. (Drogérie s maybelline regálem, 119,-)

2. Kosmetický produkt- pečující
Tak jako další tu máme pečující kosmetiku. Dnes se tu umístila tahle jahodová maska od Balei, která opravdu voní po jahodách. Pleť je po ní krásně zhydratovaná, jemná a hebká. Navíc máte dobrý pocit, že jste něco pro svou pleť udělali. (Dm, 39,-)


3. Boty nebo doplněk
Tenhle náhrdelník momentálně cpu všude. Sice jsem si ho oblíbila, no vlastně koupila teprve nedávno, ale i tak se stal oblíbencem. (Primark, 2 eura)

4. Kousek oblečení
Tak tady to netřeba komentovat. Prostě to shrnem, horko → nátělník → nejkomabinovatelnější barva? → černá. (HaM, asi 120,-)


5. Písnička nebo seriál/film 
5 Second Of Summer miluju a poslouchám je už snad víc než rok. A do hitu (jako do ostatních) She's Kinda Hot jsem se totálně zamilovala. A navíc Luke prostě ááááá :D (áno, můj oblíbenec)

6. Aplikace nebo elektronika
Tyhle sluchátka jsou prostě normální sluchátka. Ale proč tu vlastně jsou? Protože mě zachránily. Jednoduše jsem měla jet o prazdninách 3 hodiny vlakem a zapomněla jsem si vzít sluchátka. Takže jak jsem je v Tigeru viděla, hned jsem je brala. Rozhodně tam měli víc druhů tak pokud sluchátka sháníte, můžete se jít kouknout právě tam. ;) (Tiger, 90,-)


7. Jídlo, recept, pití
Nedávno, když jsem měla chuť na lívanečky, ale nechtěla jsem ty typické z mléka, mouky a vajíčka, našla jsem na internetu recept od Ládi Hrušky na jablečné lívanečky. Musím říct že mi velmi chutnaly. Rozhodně zkuste, na internetu určitě recept najdete.


8. Různé
Za tento měsíc jsem zjistila že jsem kavárnový člověk. Nevím kolikrát a nevím kolik jsem v kavárnách nechala (radši to ani vědět nechci). Tímto nechci říct, že jsem závislá na kávě, možná trochu, spíš chci říct to, že kavárna, bude asi mé nejnavštěvovanější místo vůbec :D A proč? Je strašné pěkné si sednout třeba s kamarády, přítelem nebo jen sama, objednat si kávu a relaxovat. Určitě ještě o kavárnách nebo kávě uslyšíte v ...is always good idea. ;)
(zdroj We heart it)

Tak a tohle je dnes všechno. Doufám že se Vám článek líbil a uvidíme zase u nějaké dalšího článku. Tak zatím AHOJ! Sabča
PS: Držte se ve škole ;)
PS: Omlouvám se za kvalitu fotek, ale bylo příšerné světlo :(

13 komentářů:

  1. Pěkný článek :) My jsme teď byli se školou ještě na sportovním kurzu v Itálii, a tak jsem dneska měla takový první školní den a ještě jsem se nestačila aklimatizovat :)

    Nikys beauty blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak hodně štěstí do začátku školy!
      Děkuju za komentář :)

      Vymazat
  2. Nad tou špirálou som tiež už rozmýšľala, takže si ju asi kúpim ☺ A kaviarne tiež milujem..relax pri kávičke, s knihou..hmm♥
    Pekný deň!♥
    Art Blog

    OdpovědětVymazat
  3. Super článok :D

    Pozývam ťa, aj všetkých tvojich čitateľov na moju GIVEAWAY !!!!!!!!!
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  4. super článek :) ten náhrdelník je krásný :)
    Simeona F.

    OdpovědětVymazat
  5. velmi sa mi paci ten nahrdelnik :)

    Pozyvam na GA o serum na rast rias, tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/09/gigalash-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  6. Ten náhrdelník je dokonalý! s kavárnama to mám úplně stejně :) A sluchátka mi teď pomalu přestávají hrát, takže je načase se podívat po nových...
    Young, Wild and Free

    OdpovědětVymazat