úterý 4. srpna 2015

Oblíbenci za červenec

 Krásný den všem!

 Dneska jsem si pro Vás připravila příspěvek, který bude vycházet každý měsíc v trošku jiné podobě a pravděpodobně i od někoho jiného. Podle názvu jste asi poznali, že jde o Oblíbence. Budou to tedy vždycky oblíbenci za uplynulý měsíc a to v kategoriích: 1. Kosmetický produkt - dekorativní
                                                                                           2. Kosmetický produkt - pečující
                                                                                           3. Pár bot NEBO Doplněk
                                                                                           4. Kousek oblečení NEBO Doplněk
                                                                                           5. Písnička NEBO Seriál/Film
                                                                                           6. Aplikace NEBO Elektronika
                                                                                           7. Jídlo NEBO Recept NEBO Pití 
                                                                                           8. Různé :) (např. Místo, Fotka, Kniha,                                                                                                       Obchod....prostě cokoliv, co nás napadne)


Oblíbenci za červenec


1. Řasenka Big&Daring 
   Budu Vás asi až příliš často otravovat produkty od Avonu, ale mamčina kamarádka je "Avon lady", takže nás neustále zásobuje novými katalogy.
   K této řasence jsem se dostala právě tak, že si ji pořídila moje mamka. Já jsem si ji jednou půjčila a zamilovala se do ní!
   Vždycky jsem si kupovala spíše řasenky prodlužující, které nemají tak hustý štěteček. Tahle řasenka spadá do kategorie řasenek zvětšující objem, její štěteček je tedy hustý až dost. Je navíc mírně prohnutý, takže se krásně přizpůsobí a pojme hezky odspodu všechny řasy.
   Barva je tedy obyčejně černá. Existuje i nová voděodolná verze řasenky, já však používám obyčejnou, protože u voděodolné varianty nesnáším to zdlouhavé odličování. Je to ale asi týden, co jsem zapomněla, že jsem namalovaná a klidně jsem přes hodinu blbla v bazénu. Až když jsem vylezla, tak jsem si to uvědomila a s radostí zjistila, že nejsem vůbec rozmazaná. Takže dle mého názoru je i obyčejná verze voděodolná (fakt divné, že?? :D), ale zároveň jde krásně odlíčit.
   Troufám si říct, že lepší řasenku jsem ještě neměla. Vydrží dlouho, skvěle se s ní pracuje a vzhledem k ceně ji prohlašuji za letošní výherkyni v kategorii Nejlepší Avon řasenka.
   Cena: 119 Kč (Když se Vám podaří ji koupit v akci nebo v nějakém balíčku, cena je i pod stovku).
   Obchod: Avon




2. Sprchový gel Balea DUSCHE & OLPERLEN - Queen of the night
   Napíšu Vám celý příběh, jak jsem se k tomuto úžasnému produktu dostala. Takže vloni v říjnu nás navštívil můj bratranec s přítelkyní, se kterými se vídáme tak jednou za rok. No a ta bratránkova holka u nás nějakým nedopatřením nechala její sprcháč. Přidali jsme ho teda na naší super koupelnovou poličku, kde se válí asi milion dalších přípravků. Když jsem začátkem prázdnin uklízela v koupelně, tak jsem ho našla a zjistila jsem, že už mu zbývá jen pár týdnů do data spotřeby. Rozhodla jsem se ho teda vyzkoušet a nadchl mě!
   Nejsem příznivce takových těch "vodových" sprcháčů". Mnohem raději mám ty s hustším složením. Tento sprchový gel je ale opravdu gel. Je úžasně hustý a jsou v něm navíc i takové ty malé kuličky, které taky přímo miluju.
   Vůně je intenzivní a prostě skvělá. Ještě dlouho po použití je provoněná celá koupelna.
   Cena: Nekupovala jsem ho, takže nevím přesně, ale odhaduju tak 50 - 70 Kč.
   Obchod: DM




3. Žabky Reserved
   Patřím mezi milovníky letních bot. Jen co rtuť teploměrů vystoupá nad nějakých 20°, už je začínám lovit v botníku. Mám celkem asi deset páru žabek a sandálků, ale vůbec by mi nevadilo vlastnit jich třeba tisíc!
   Žabky jsou prostě klasika. Vždycky se k nim ráda vrátím. Takové ty klasické gumové jsou super na koupák nebo k moři, ale třeba i když spěcháte do obchodu. Žádné zavazování tkaniček, žádné zipy ani zapínání pásků. Plus je také jejich nízká cena. Jediný "problém" je, že nevydrží moc dlouho. Je to přece jen guma a ta se po nějaké době úplně sešlepe a taky se z nich často oloupe barva nebo potisk. Nedávno jsem však narazila na žabky, které bych nazvala zázrakem!
   Dostala jsem je k narozeninám od spolužačky. Hned se mi zalíbila jejich barva - neonově růžové a světle modré proužky jakoby pro mě přesně vystihovaly léto! Taky jsem si hned všimla, že jejich podrážka je na žabky až neobvykle tlustá. Napadlo mě, že se třeba prošlápnou. Ale ne. Nosím je téměř každý den už měsíc a pořád jsou stejně barevné a tlusté! Světle modré pásky jsou příjemně měkké, takže nedřou ani na klasickém místě mezi palcem a ukazováčkem.
   Cena: Jak už jsem zmínila, byl to dárek, takže zase nevím. Ale můj odhad je tak 100-200 Kč.
   Obchod: Reserved



4. Sada náušnic
   Ano, tohle jsou teprve první oblíbenci a já už v nich dělám chaos! Omlouvám se, ale za poslední měsíc jsem si žádný kousek oblečení neoblíbila. Proto jsem ho nahradila doplňkem.
   Jedná se o sadu 12 párů "peckových" náušnic. Každá má průměr asi 0,5 cm. Pět párů je tvořeno lesklým kamínkem a to v červené, světle i tmavě zelené, tmavě modré a čiré barvě. Sedm párů tvoří perlička a barvy jsou tmavě zelená, tmavě modrá, růžová, stříbrná, bílá, bronzová a červenohnědá. Všechny jsou elegantně uloženy v kartonovém papírku s motivem vánočního stromečku (vysvětlím níž :D) a to vše je schováno v červené krabičce se stuhou.
   Sadu jsem dostala ke svátku (svátek slavím v prosinci, proto ten vánoční motiv) už asi před dvěma roky. Vybrala jsem si je z katalogu a když dorazily, tak mě překvapilo, jak jsou malé a poměrně nevýrazné, takže jsem je moc nenosila. Jak jsem zmínila ve faktech, je to asi měsíc zpátky, co jsem si nechala nastřelit druhou dírku, která mi tak trošku zavazí při nošení velkých peckových náušnic. Sada dvanácti malých párů mi tedy přišla příjemně vhod. Takže momentálně se jedná o moje nejnošenější náušnice. :)
   Cena: 249 Kč
   Obchod: Avon



5. How I Met Your Mother (Jak jsem poznal vaši matku)
   Asi jsem trochu opožděná, ale koncem června jsem si pustila pilotní díl a zamilovala jsem  se do toho seriálu! Trefné poznámky, hlášky i scénky jsou tak vtipné, že mi vždycky zaručeně zvednou náladu. :) Můj oblíbenec je-asi jako většiny diváků-Barney. Jsem teprve u první série, takže prosím, žádné spoilery! :D
   Kde sleduju: většinou online na zkouknito.cz








6. Cows evolution
   Nejsem zrovna milovnice počítačových ani mobilních her, ale tahle mě vážně dostala. Přišel s ní můj bratr a Vaše první reakce bude nejspíš stejná jako ta moje "co je to za blbost?". Stačí ale pár minut hraní a stanete se doslova závislí. 
   Princip hry je jednoduchý - každých deset vteřin spadne do ohrady krabice, po kliknutí z ní vypadne malá kráva. Když spadne další krabice a z ní vypadne další malá kráva, spojíte je a vznikne větší kráva. Potom se snažíte spojit dvě větší krávy a vznikne Vám ještě větší kráva. Takže v podstatě pořád spojujete stejně velké krávy a tím získáváte větší a větší. Postupně se Vám otvírají další světy a planety.
   Existují i další varianty hry a to s ptakopysky, žirafami a kozami.
   Odkud: Google play






7. Banán s bílým jogurtem
   Pro spoustu z Vás to asi taky není žádná novinka, ale já to objevila teprve nedávno. A protože na našem blogu zatím ještě není žádný recept, rozhodla jsem se Vám vytvořit můj přesný obrázkový postup:
Budete potřebovat: 1 banán, 1 bílý jogurt
                        lžičku, misku, nůž, prkénko
Banán nakrájíme na tenká kolečka.
A pak dáme kolečka banánu i bílý jogurt do misky a promícháme.

Hotovo!! :)


8. Lidl
   Už delší dobu je Lidl můj nejoblíbenější "obchod s jídlem". Miluju jejich týdny zaměřené na určitý stát, kontinent nebo oblast. Strašně ráda si prolistuju jejich letáky a téměř každý den si kupuju něco z jejich vždy teplého a křupavého pečiva. Taky jsem zjistila, že spoustu mých oblíbených Lidl výrobků koupíte jenom v Lidlu nebo v dobře zásobovaných Večerkách. A Taky (a teď se mi nesmějte) si občas koupím něco z jejich sezónního zboží-oblečení, psací potřeby nebo kuchyňské pomůcky. Vytvořila jsem pro Vás dvě koláže. Na té níž můžete vidět moje oblíbené výrobky a na té přímo pod článkem právě ty "sezónní" věci, které jsem si v Lidlu pořídila. Snad se bude líbit. :)

Netušila jsem, že je toho tolik :D
Vpravo dole je k vidění moje sbírka Lidl legin - celkem devatery
Nakonec se mi podařilo vyfotit jen malou část, protože zbytek zrovna nebyl skladem doma :)
Tyto výrobky samozřejmě koupíte i v jiných obchodech, ale ne vyrobené touto značkou :)
   Pokud se našel někdo, kdo dočetl tento článek až sem, tak děkuji za Vaši trpělivost a omlouvám se, trošku jsem se rozepsala :)
   Určitě si ráda v komentářích přečtu, jestli i Vy máte nějakého toho červencového oblíbence.
               
               Krásný zbytek odpoledne, 
                                                            Lucka

20 komentářů:

  1. Po tej špirále už pokukujem dlho,no kamarátka hovorila,že dosť zlepuje,tak neviem.Rada by som ju niekedy odskúšala.Pekný článok :)
    LelaLeenaBlog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem z ní naprosto nadsená! :) konzistence je podle mě normální, ale každý na to má asi jiný názor :) ale tak za zkoušku nic nedáš :)

      Děkuju! :)

      Vymazat
  2. Tiež som trochu oneskorená, lebo až teraz som sa dostala k "How I met your mother" :D
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že nejsem jediná :D

      Děkuji za komentář :)

      Vymazat
  3. Skvělé žabky, HIMYM občas taky sleduju a banán s jogurtem mi taky moc chutnal :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :)

      Já nechápu, že jsem takovou dobrotu objevila až po takové době, co jsem jedla jen obyčejně jogurt s müsli :D

      Vymazat
  4. Sprcháče od Baley mám moc ráda :) Jak jsem poznal vaši matku je skvělej seriál, máš se ještě v dalších sériích na co těšit ;) Nakoupila sis krásné kousky v Lidlu! ..já odtud mám jen sportovní triko a podprsenku a jsem moc spokojená :) Nakoupila bych si tam toho víc, ale představa těch lidí ráno, když začně akce mě děsí a po jejich zásahu toho v obchodě bohužel už moc nezbývá :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toto byl můj první sprcháč od Baley, ale mám v plánu vyzkoušet i další :) nadchl mě :)

      Nějakým spoilerům už jsem se nevyhnula, takže jsem děsně natěšená :)

      Já jsem vážně netušila, že je toho tolik. :D Ale většinu těch kousků jsem si předem vyhlédla při tom mém oblíbeném listování letáky a vyrazila na ně cílenně ráno. Mám velikost S, takže odpoledne taky nemám šanci. :(

      Děkuji za komentář! :)

      Vymazat
  5. riasenka je super, mám ju aj ja doma, ale ťažko sa odličuje :/

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to mě taky ze začátku štvalo, ale výhoda je potom ta, že se nerozmaže ani v bazénu :D

      Vymazat
  6. Cows Evolution, na tom jsem byla závislá asi měsíc a pořád klikala jak blbec:DD mám ráda řasenky od Avonu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj, taky si připadám jak blbec, když celou cestu v autobuse množím krávy :D

      Už jsem vyzkoušela tři druhy Avon řasenek a v poměru k ceně jsou super. :)

      Děkuji za komentář :)

      Vymazat
  7. Lidl je aj môj najobľúbenejší obchod, hlavne na jedlo. :)
    SweetSunshine

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechci, aby to znělo jako reklama, ale Lidl prostě je správná volba! :D

      Děkuji za komentář :)

      Vymazat
  8. Krásné náušnice. How I met your mother mám hodně ráda, hlavně ty první série, pak už to jen uměle prodlužují. Konec se mi hodně líbil.

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :)

      Jsem vážně hrozně zvědavá! Zatím se u každého dílu skoro pořád směju :D

      Děkuji za komentář :)

      Vymazat
  9. Odpovědi
    1. Děkuju moc :) každý pozitivní komentář hrozně moc potěší :)

      Snad se nám bude dařit i dál :)

      Vymazat