úterý 6. října 2015

Oblíbenci za ZÁŘÍ

                                                   Zdravím všechny čtenáře!
Září máme za sebou. Tedy můžeme si zatleskat za první zvládnutý měsíc pro většinu z nás. A s koncem měsíce vždy naopak přichází oblíbenci za uplynulí měsíc. Tímto článkem by jsem vás chtěla seznámit s těmi mými za září. Ale zároveň bych chtěla vědět něco o těch vašich. Zvláště v kategorii jídlo/recept/pití. Tam jsem opravdu musela hodně přemýšlet. No však uvidíte sami. :D. Nebudu ale začínat od téměř konce článku. Vezmu to postupně tudíž:

                                                     Kosmetický produkt- dekorativní
Nevím čím to je, ale začala jsem se ponořovat do světa rtěnek. Zatím má sbírka nečiní více kusů, něž máte prstů na jedné ruce, ale začínám se pomalu rozjíždět. Asi to bude tím podzimem. Zamilovala jsem se do konkrétně té o Essence. Přesněji do jejich chválené dlouhotrvající rtěnky v odstínu 04 ON THE CATWALK! Pro mě dokonalá barvička. Ani ne příliš růžová, ani červená. S navrstvením si vždy pěkně pohraju a taky mi evokuje podzim. Najdete ji v drogerii zhruba za 70,-.





                                                       Kosmetický produkt- pečující
Pro tuhle kategorii jsem zvolila ricinový olej. Pomáhá na spoustu věcí. Já jím hydratuji řasy a obočí. Kromě hydratace by měl i zlepšit jejich kvalit, hustotu i růst. Kromě péče o řasy a obočí ho využívám jako zmizík na jizvy. Při dlouhodobém používání by měl pomáhat i na jizvy. Tak uvidím jestli je opravdu tak zázračný. Zatím jsem ho zařadila do mojí rutiny a čekám na výsledky.



                                                                  Pár bot/doplněk
Protože léto už máme za sebou, se sandálky a žabky jsme se musely rozloučit a dát je na chvíli do zadní části botníku. Ale zato je mohly nahradit jiné botky. Já například vytáhla černé kotníčkové z New Yorkeru. Mám je z předešlého roku za opravdu směšnou cenu. Nevím už přesně za kolik, ale opravdu to nebylo moc. Jsou pohodlné, i když si pamatuju, že mě ze začátku nepěkně odřely. Teď už jsou ale krásně prošláplé a do deštivého podzimního počasí jako dělané.



                                                                Kousek oblečení/doplněk
Možná se vám tohle bude zdát trošku praštěné, ale s přicházejícím podzimem jsem zpět ruku v ruce s teplými ponožkami. Věčně se klepu a ony dokáží opravdu zahřát a navíc jsou tak měkoučké a příjemné. Vlastně zrovna teď se sněmy zahřívám. Vážně mi chyběly.


                                                           Písnička/seriál, film
Nejvíce hraná a zároveň i nejoblíbenější písnička za září je pro mě WILD od Troye Sivana, Vždy mi hrála, když jsem se chystala do školy. Většinou mi začínala a zároveň i končila ráno. Strašně se těším na třetí část Blue Neighbourhood! Nemůžu se dočkat.



                                                           Aplikace/elektronika
Přestávky jsem většinou trávila projížděním instagramu. Co na to jiného říct.Všichni ho nejspíš znáte :D. Takže tady máte ten náš, kdyby jste se chtěli podívat. ;)



                                                             Jídlo/recept/pití
Už výše jsem zmiňovala, že tady jsem trošku tápala, ale potom jsem si uvědomila, že vlastně kafe mě dostávalo ráno z postele. jinak bych vůbec nevstala, jen myšlenka na něj mě donutila vstát a zapnout konvici. Jinak bych si ho nestihla vypít. Takže nakonec se stalo kafe mou vyháněčkou z postele. :D


                                                   Různé (místo, fotka, kniha...)
Kromě projíždění instagramu o přestávkách, jsem se začetla do knihy Kde hvězdy stále září. Je to krásný příběh. Nejsou zde žádní upíři, vlkodlaci ani zombie. Zjistila jsem, že tyhle věci mi sedí nejvíce. Do knihovny jsem šla s úmyslem si půjčit úplně něco jiného. Místo už vypůjčené knížky mi Sabča našla právě tuhle. Tímto bych jí chtěla poděkovat, protože byla opravdu úžasná. Nebudu vám tady psát slohovku o obsahu. Jen vám povím, že jde o realistický příběh z pohledu Callie. Snaží se soužít s novým městem, rodinou, kamarády i pocity. Pro mě to byl romantický, ale i přes to nebyl klišé příběh jako většina. Něco mě hnalo napříč stránkami i kapitolami, ale zároveň jsem knihu dočíst nechtěla. Tak byla dobrá.


---------------------------------------------------------------------------
Mějte se krásně - Evča. :))

18 komentářů:

  1. Hezké shrnutí :) ponožky jsou rozkošné :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem ráda že vstanu i bez kafe :D Naopak si udělám radost odpoledne, kdy zajdu do školní kavárny. než vtsanu tak projíždím Instagram, to mne namotivuje že hodně lidí už je vzhůru :D A já ne ! Měj se krásně !
    LENNY MALI i DANMARK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vstanu bez něj.. ale motivace není nikdy dost. :D Ty taky. :))

      Vymazat
  3. Mám úplně stejnou rtěnku a patří k mým nej! Jinak pěkní oblíbenci :)
    The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné shrnutí. :) Ta rtěnka vypadá úžasně. Nikdy jsem je nepoužívala, ale když jsme právě ty od Essece měli v 50% výprodeji, řekla jsem si, že je zkusím. Koupila jsem si dvě v takových málo výrazných odstínech a zamilovala si je nosit. Tak se snad brzo odvážu i do zářivějších odstínů :)
    Za mě rozhodně za září TOP - horká čokoláda, písnička Satellite od Nickelback a nové chlupaté ponožky :D
    Michelle B :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, s rtěnkami jsem taky spokojená. Ale právě jsi mi udělala chuť na tu čokoládu. :D !

      Vymazat
  5. Velmi pěkný odstín rtěnky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ta rtěnka je boží, mám jí taky :) pěkný blog, sleduju ^^<3
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  7. Článků na podobný způsob jsem četla už spousta. :) Podle mě je to pěkný způsob, jak svým čtenářům ukázat, co máš ráda nebo co se ti líbí. :) Nejvíce se mi líbí rtěnka od Essence, protože jsou to také moji oblíbenci. :)
    Jinak moc ráda tě chci pozvat na narozeninovou GIVEAWAY, která probíhá u mě na blogu. :)
    FASHION & BEAUTY | ♥ NAROZENINOVÁ GIVEAWAY ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Hezký článek! Rtěnky od Essence jsem si také velmi oblíbila :-)

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovědětVymazat
  9. Bože! <3 Jak já miluji Troye Sivana. :D
    Jinak moc pěkný článek. :)

    everythingononepaper.blogspot.com

    OdpovědětVymazat